fbpx

Andreas Christensen udgik med skade i landskamp

FCBARCELONA.DK - 23.03.23

// Andreas Christensen

Torsdag aften startede Andreas Christensen inde i forsvaret på det danske landshold, da man hjemme i Parken tog imod Finland i EM-kvalifikationen. Barcas forsvarsklippe holdt dog kun i 18 minutter, inden han måtte udgå med en skade.

Andreas Christensen har været en af Barcas helt store profiler i defensiven i denne sæson, men nu ser det måske ud til, at catalanerne må undvære danskeren i den kommende tid. Torsdag aften pådrog AC sig nemlig en lægskade.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var i Danmarks EM-kvalifikationskamp mod Finland hjemme i Parken i København, at Andreas Christensen kun nåede at spille de første 18 minutter af opgøret. Her satte danskeren sig ned på banen og tog sig til venstre læg, hvorefter han blev skiftet ud.

Andreas Christensen pådrog sig skaden i et tilbageløb, hvor han ikke var i nærheden af bolden og heller ikke i en nærkamp. Her begyndte danskeren pludselig at humpe voldsomt og måtte herefter sætte sig ned for at lade sig udskifte.

Der kunne meget vel være tale om en fibersprængning i læggen, hvilket som minimum vil holde AC ude i nogle uger og i værste fald i mere end en måned. Det gør ham særdeles tvivlsom til Barcas vigtige kamp mod Real Madrid den 5. april, når det gælder returkampen i Copa del Rey semifinalen.

Der er endnu ingen officielle meldinger ude fra den danske landsholdslejr om Andreas Christensens skade og dennes omfang. Det forventes der er komme senere på aftenen eller efter yderligere undersøgelser fredag, og indtil da holder man vejret på Camp Nou og håber på det bedste.

.:FORSIDE:.