fbpx
Annonce

Ansu Fati er to mål fra sin personlige målrekord

Simon Arun Vrábel - 24.01.23

// Ansu Fati

Ansu Fati har på det seneste vist en stigende formkurve og med seks mål i indeværende sæson betyder det, at han nu kun er to mål fra at tangerer sin rekord fra 2019/2020 sæsonen, hvor han scorede otte gange i alt.

Med nummer 10 på ryggen har forventningerne været store til Ansu Fati i denne sæson, men Xavi har valgt at indspille ham på holdet i et meget roligt tempo efter nogle alvorlige skader. Alligevel ser det ud til, at den unge angriber er tæt på sin topform, for med kun to mål mere i denne sæson, tangerer han sin målrekord med otte mål i alt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ansu Fati fik samtlige 90 minutter på banen mod Getafe søndag, men kom ikke på måltavlen. Det betyder at han stadig er to mål fra at tangerer sin personlige målrekord fra sæsonen 2019/2020.

Ansu Fati har scoret tre mål i ligaen, to i Copa del Rey og et enkelt mål i den spanske supercup og da hans tidligere personlige rekord er på otte mål i en sæson, er den unge 10’er mere end tæt på at sætte ny personlig rekord. Alene i ligaen er der 20 runder tilbage imens Barca forsat er med i Copa del Rey og Europa League . Derfor er det kun en skade som statistisk set vil afholde det unge kæmpetalent fra at overgå sin egen rekord.

I alt har Ansu Fati scoret 25 mål i 85 kampe for Barca, mens det er blevet til to mål i syv kampe for det spanske landshold..:FORSIDE:.