fbpx

Ansu Fati forventes ude i tre måneder med lårskade

Peter Vyff - 30.11.23

 

Ligesom Ansu Fati så ud til at have fået gang i karrieren hos Brighton, måtte han lade sig udskifte mod Nottingham Forrest i weekenden. Angriberen har tilsyneladende pådraget sig en baglårsskade, der holder ham ude i mindst tre måneder.

Ledesen sendte i sommer Ansu Fati afsted på et sæsonlangt låneophold hos Brighton efter flere interne diskussioner. Barca havde ellers store forventninger til den talentfulde kantspiller, der dog har fået en stor del af sin tidlige karriere ødelagt af skader.

Catalanerne har dog fortsat stor tiltro til den 21-årige Fati, der i sin tid hos Brighton har vist, hvor talentfuld en spiller han her. Stortalentet har via sine seneste præstationer også tilkæmpet sig en startplads under Roberto de Zerbi, hvor det i alt i denne sæson er blevet til fire scoringer og en assist.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Landsholdsfløjen måtte dog udgå af Brightons sidste kamp mod Nottingham Forrest og alt tyder nu på, at han har pådraget sig en alvorlig baglårsskade. Det skriver avisen Mundo Deportivo, der også tilføjer, at Fati sandsynligvis er ude i mindst tre måneder.

De Zerbi bekræftede forleden også skaden i et interview, hvor han understregede, at Fati ikke kommer i kamp lige foreløbig: 'Han er desværre ude i et langt stykke tid' sagde italieneren.

Ansu Fati har dermed pådraget sig sin fjerde alvorlige skade på fire år, hvoraf hans første knæskade holdt ham ude i næsten en hel sæson. Fatis skadeshistorik ser derfor ud til at fortsætte, og spørgsmålet er nu, hvor hurtigt han formår at komme tilbage, og om kantspilleren nogensinde formår at indløse hans kæmpe potentiale.

// Ansu Fati
.:FORSIDE:.