fbpx

Ansu Fati meldes ikke længere på vej væk fra Barca

Peter Vyff - 13.07.23

// Ansu Fati

Ledelsen har siden transfervinduets start forsøgt at komme af med en række førsteholdsspillere, deriblandt Ansu Fati. Catalanerne skulle dog nu have besluttet sig for at beholde kantspilleren, der aldrig har haft lyst til at forlade Camp Nou.

Barca forsøger på nuværende tidspunkt at finde købere til flere uønskede spillere på førsteholdet. Det drejer sig blandt andet om Sergiño Dest og Clément Lenglet, der netop er hjemvendt efter lejeophold, samt Franck Kessié og Ferran Torres, der har udsigt til begrænset spilletid i næste sæson.

Ansu Fati er også blevet nævnt i forbindelse med et sommerexit fra Camp Nou, men ifølge avisen Sport han ikke længere til salg. Catalanerne havde ellers sat landsholdsspilleren på transferlisten tidligere i foråret, hvor ledelsen håbede at få mindst 60 mio. euro for ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Stortalentet har dog langt fra tiltrukket sig den interesse som håbet på, hvilket til dels skyldes hans egen, og superagenten Jorges Mendes' udtalelser. Den 20-årige Fati har nemlig konstant nægtet at forlade Camp Nou, hvilket han senest understregede efter Spaniens sejr i UEFA Nations League, hvor catalaneren sagde følgende: 'Jeg har en kontrakt med Barca, og min intention er at fortsætte med at forbedre og udvikle mig her'.

Ledelsen skulle derfor have besluttet sig for at beholde fløjspilleren, der fortsat har et kæmpe potentiale, især taget hans unge alder i betragtning. Landsholdsfløjen gjorde sig også flot bemærket i slutningen af sidste sæson, hvor han bød ind med flere scoringer.

Barca håber derfor at Fati kan fastholde formen ind i den kommende sæson, og han skulle eftersigende også have arbejdet hårdt på at forbedre sig i sommerpausen. Og skulle stortalentet finde tilbage til hans tidligere topniveau, så er han helt sikkert også en spiller som Xavi kan bruge i startopstillingen.

.:FORSIDE:.