fbpx

Video: Ansu Fati vendte tidligt tilbage fra ferien

FCBARCELONA.DK - 15.07.23

// Ansu Fati

Ansu Fati havde egentlig lov til at holde ferie til på mandag, men i dag dukkede angriberen op i Ciutat Esportiva for at indlede forberedelserne til den nye sæson, hvor han håber at finde noget mere stabilitet i spillet.

Sidste sæson var lidt af en skuffelse for Ansu Fati, for selvom han spillede med i de fleste kampe, var det oftest som indskifter, uden at han kom til at spille nogen dominerende rolle. Han sluttede dog flot af med at score tre mål i holdets to sidste kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ansu Fati er tilsyneladende opsat på, at den nye sæson skal blive anderledes bedre, for han afsluttede sin ferie nogle dage før han egentligt skulle, da han uventet mødte ind til træning i dag. Han blev dog i træningslokalet og fik hilst på holdkammeraterne.

På mandag vil Fati så træne med på normal vis med holdkammerater og det er netop mandag at de resterende spillere vender tilbage fra ferien. Onsdag rejser holdet til USA hvor der venter fire træningskampe og her skal Ansu Fati forsøge at få en god start på den nye sæson.

Se her da Ansu Fati ankom til Ciutat Esportiva:

.:FORSIDE:.