fbpx
Annonce

Araujo: 'En Clásico vil altid være noget specielt'

FCBARCELONA.DK - 01.03.23

// El Clásico // Ronald Araujo

I morgen venter sæsonens tredje Clásico, når Barca skal på besøg på Santiago Bernabeu til den første af to semifinaler i Copa del Rey. Det er et opgør som Ronald Araujo ser frem til med speciel glæde.

Det er Barca TV der har sat Araujo stævne til en snak om torsdagens pokalkamp i Madrid. 'Det vil altid være specielt, for det er en kamp som alle spillere ønsker at spille' indleder han.

Araujo er klar over, at det bliver svært på Santiago Bernabeu. 'Madrid er en stor modstander, med fantastiske spillere og farlige i front, men vi er klar. Vi har allerede vist hvilket niveau vi kan spille på og at vi kan spille gode kampe. Vi tror på os selv og på holdet' fortsætter han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca led et skuffende nederlag mod Almería i søndags, men Araujo forsikrer om, at det ikke får betydning i Madrid. 'Holdet har det fint og vi står sammen som en familie. Det er rigtigt, at vi kommer fra to nederlag, men vi har det fint. Vi kender vores potentiale. Vi skal rejse os og hurtigt få ændret tingene' siger han videre.

Araujo er i gang med sin bedste sæson i Barca-trøjen, men han erkender, at det ikke var let i starten. 'Jeg kom fra en totalt anderledes stil. Barcas filosofi er unik og derfor var forandringen ernorm. Jeg sagde dog hele tiden, at jeg ville bevise, at jeg kunne være med og nu ser man resultatet. Jeg føler mig hele tiden bedre til rette' afslutter han..:FORSIDE:.