fbpx

Arthur: 'Alle folk bør blive hjemme'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 23.03.20

© Getty Images
// Arthur // Coronavirus

Arthur Melo tog lørdag aften del i et live-event på Instagram for det brasilianske medie Oclubefootball. Her var den kreative midtbanespiller klar i mæglet og opfordrede alle til at tage corona-pandemien seriøst.

Arthur Melo har nu, ligesom mange andre af Barcas profiler, været ude at opfordre folk til at efterleve myndighedernes restriktioner i forbindelse med Covid-19-krisen. I et live-event på Oclubefootballs Instagram-side, kommenterede brasilianeren på den aktuelle situation, der har sat sit aftryk på hele verden.

'Vi er nødt til at begrænse vores kontakt med omverden. Det er vi nødt til at få ind i vores hoveder' lagde Arthur ud. 'I Eruopa er vi i total krise. I Brasilien er der fortsat tid til at tage de nødvendige foranstaltnnger. Alle bør følge sundhedsmyndighedernes instruktioner' lød det fra Barcas nummer otte.

Arthur kom efterfølgende ind på, hvordan han personligt får den karantæneramte dagligdag uden fodbold fyldt ud. 'Vi har en WhatsApp-gruppe, hvor vi (truppen, red.) hver dag er i kontakt. Vi spørger ind til hinanden og vores familier' forklarede han videre.

'Jeg træner hver dag hjemme. Vi ved ikke, hvornår vi får mulighed for at komme tilbage igen (på træningsbanen, red.), og vi kan ikke stoppe med at arbejde. Jeg er i total karantæne og opholder mig kun herhjemme, på nær når jeg er i supermarkedet' forklarede Arthur som en afsluttende bemærkning.

.:FORSIDE:.