fbpx

Avis: Abel Ruiz tager til Sporting på lang lejeaftale

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.01.20

© Getty Images
// Abel Ruiz

Abel Ruiz er i den seneste tid blevet rygtet væk fra Barca også selvom Luis Suárez er ude men en skade. Nu ser det ud til, at angriberen fra Barca B kommer til at fortsætte karrieren hos Sporting Lissabon det næste halvandet år.

Ifølge den catalanske avis Sport har Abel Ruiz valgt at lade sig udleje til den portugisiske hovedstadsklub på en aftale for de næste 18 måneder. Andre klubber var også inde i billedet, heriblandt hans tidligere klub Valencia, men Ruiz ser ud til at have valgt Sporting.

Sport skriver der bliver tale om en lejeaftale for de næste 18 måneder, hvorefter Sporting vil have muligheden for at købe den unge angriber. Barca vil også få en tilbagekøbsklausul, da man stadig tror på Abel Ruiz. Det er disse detaljer der angiveligt arbejdes på nu.

Sporting var også ude efter Abel Ruiz i sidste sommers transfervindue, men her blokerede Barca et skifte, da man mente angriberen var for vigtig for klubben. Nu er tonen anderledes og det angiveligt Ruiz selv der vil væk fra Barca B for at spille på et højere niveau.

.:FORSIDE:.