fbpx

Avis: Abidal er interesseret i to Tottenham-spillere

Magnus Wind - 14.07.20

© Getty Images
// Ndombele // Sessegnon

Ifølge den engelske avis The Standard, så er Barcas sportsdirektør Eric Abidal angiveligt interesseret i at hente to Tottenham-spillere. Det skulle dreje sig om Ryan Sessegnon og Tanguy Ndombélé.

Barcas sportslige ledelse er konstant på udgik efter nye spillere, der kan forstærke truppen. Seneste skud på stammen er to spillere fra Tottenham, i form af Ryan Sessegnon og Tanguy Ndombélé. Særligt skulle catalanernes sportsdirektør Eric Abidal være særligt interesseret i de to spillere. Det skriver den engelske avis The Standard. 

Begge spillere er faldet i unåde hos London-klubbens træner José Mourinho, hvilket gør at de begge ønsker at skifte klub. 20-årige Sessegnon gør primært sig på venstrebacken, mens 23-årige Ndombélé har sine styrker på den centrale midtbane. 

Franske Ndombélé er ellers Tottenhams dyreste indkøb nogensinde og er tidligere blevet sat i forbindelse med Barca i en byttehandel med Philippe Coutinho, som catalanerne ønsker at skille sig af med. The Standard skriver desuden også, at både Sessegnon og Ndombélé gerne foretrækker et skifte til den catalanske hovedstad, hvis Barca og den sportslige ledelse kan blive enige med Tottenham omkring en handel.

 

.:FORSIDE:.