fbpx

Avis: Al-Hilal vil hente Lewandowski næste sæson

Peter Vyff - 28.07.23

// Robert Lewandowski

Saudi-Arabien har for alvor formået at forstyrre dynamikken i europæisk fodbold i dette transfervindue. Alt tyder på at det fortsætter til næste sæson, hvor Al-Hilal eftersigende vil gå efter Lewandowski.

Selvom der har været stor aktivitet på det europæiske transfermarkedet, så er der samtdig blevet sendt mange etablerede fodboldstjerner til Mellemøsten. Den lange liste omfatter spillere som Rúben Neves, Karim Benzema, N'Golo Kanté, Kalidou Koulibaly, Roberto Firmino og det stopper næppe her.

Artiklen fortsætter under annoncen


Robert Lewandowski skulle eftersigende være en af spillere, der i dette transfervindue har takket nej til at komme til Saudi-Arabien. Landsholdsangriberen fik ellers tilbudt en kontrakt til mere end 150 mio. euro om året, hvilket dog ikke har nok til at få ham til at forlade Camp Nou.

De saudiarabiske hold har dog, ifølge avisen Mundo Deportivo, ikke tænkt sig at lade Lewandowski slippe, og derfor arbejder Al-Hilal eftersigende på at den polske stjerne til næste sæson. Som det ser ud nu, så har angriberen dog ingen intention om at forlade Barca, som han har kontrakt med indtil 2026.

Catalanerne ønsker heller ikke på nogen måde at skille sig af med Lewandowski, der er holdets førstevalg i front. Og selvom Vitor Roque støder til holdet næste år, så er den unge brasilianer endnu ikke en spiller, der er klar til at træde ind og afløse en verdensstjerne som polakken.

Det hele afhænger dog af Lewandowskis eget niveau, samt den pris som Al-Hilal står klar til at tilbyde Barca. Og skulle det lykkes at hente Champions League-trofæet til Camp Nou i denne sæson, så er det ikke utænkeligt at ledelsen lader ham skifte, hvis ønsket skulle være der.



.:FORSIDE:.