fbpx

Avis: Barca er ude efter den lovende Sandro Tonali

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.04.20

© Getty Images
// Tonali

Den 19-årige italiener Sandro Tonali har fået sit helt store gennembrud i Serie A i denne sæson for bundholdet Brescia. Han er kommet med på det italienske landshold og det meste af Europas storklubber jagter ham, heriblandt Barca.

Barca har i et stykke tid haft talentspejdere sendt afsted i Syditalien for at se nærmere på teenageren Tonali. Det har nu udmøntet sig i en reel interesse fra catalanerne og de er angiveligt klar til at gå med i budkrigen om ham. Det melder den italienske avis Corriere dello Sport.

Den kun 19-årige Tonali er blevet sammenlignet med Andrés Iniesta, men Barca ser ham mere som en spiller, der minder om Luka Modric. På kort tid er han gået hen og blevet en vigtig spiller for Brescia på grund af hans kvaliteter på midtbanen.

Som så ofte før med lovende unge spillere er Europas giganter ude efter dem og det gælder også for Tonali. Barca har især konkurrence fra Inter Milan, Juventus, PSG og Manchester City med Guardiola i spidsen. Netop Manchester City vurderes at være favoritterne til at lande Tonali på grund af Guardiolas bånd til Brescia, hvor han spillede af to omgange.

Tonali har taget Serie A med storm i denne sæson selvom hans hold ligger helt i bunden af Serie A. Brescia ligner en klar nedrykker til Serie B og med store europæiske storklubber ude efter ham, er han angiveligt klar til at tage skridtet videre. Her vurderes Barca at stå godt i kampen om Tonali.

.:FORSIDE:.