fbpx

Avis: Barca forlanger 45 mio. euro for Semedo

Magnus Wind - 25.04.20

© Getty Images
// Semedo

Kommunikationen mellem Barca og Nélson Semedo vedrørende en kontraktforlængelse er gået i hårdknude. Nu kan et salg af højrebacken komme på tale og klubben forlanger angivenligt 45 millioner euro for portugiseren.

Portugisiske Nélson Semedo har igennem det meste af den nuværende sæsonen været fast mand på højrebacken for Barca. Tidligere kom det frem i den catalanske presse, at klubben ønskede at forlænge kontrakten med Semedo frem til 2024. Dette er dog blevet afvist af portugiseren og hans agent Jorge Mendes, da de angivenligt ønsker at undersøge, hvilke andre klubber der kunne være interesseret i højrebacken. 

Hvis et salg af Semedo bliver aktuelt, så forlanger Barca angivenligt 45 millioner euro, hvilket svarer til omkring 335 millioner danske kroner. Det skriver avisen Sport. Tidligere er blandt andet Atlético Madrid, Juventus og Manchester City meldt interesseret i højrebacken. Rygterne er også gået på, at Barca tidligere undersøgte muligheden for at lade Semedo indgå i en byttehandlen med højrebacken João Cancelo fra den engelske klub. 

26-årige Semedo har kontraktudløb i Barca i sommeren 2022.

.:FORSIDE:.