fbpx

Avis: Barca giver Riqui Puig to-årig forlængelse

Anders Lang Jensen - 25.04.20

© Getty Images

Potentialet mangler fortsat at blive forløst i Barca for stortalentet Riqui Puigs vedkommende, men grundet corona-situationen skal Barca muligvis satse mere på klubbens talenter, og en kontraktforlængelse nærmer sig derfor.

Riqui Puigs nuværende aftale med Barca står til udløb i sommeren 2021, men klubben har muligheden for at tilføje to ekstra år til kontrakten. Netop det forventes Barca at gøre brug af i den kommende tid, så en ny aftale først vil udløbe i 2023. Det melder avisen Marca.

Den 20-årige midtbanespiller har længe lignet en mand, som skal sendes på leje i næste sæson, og flere prominente klubber såsom Real Betis, Celta Vigo, Granada og hollandske Ajax er meldt klar til at hente Puig. Men ifølge Marca er planen på Camp Nou, at Riqui Puig nu skal tage det næste skridt i udviklingen hos Barca.

Corona-krisen kan meget vel få alle topklubber, inklusiv Barca, til at skulle prioritere endnu mere, når det gælder transfers. Det kan betyde, at Barca giver Riqui Puig en større rolle som en del af førsteholdstruppen, og det kan en kommende kontraktforlængelse meget vel indikere.

.:FORSIDE:.