fbpx

Avis: Barca har allerede afvist bud på Trincao

Magnus Wind - 04.08.20

© Getty Images
// Trincao

Allerede før 20-årige Trincao har spillet sin første kamp for Barca, har klubben eftersigende afvist et bud på den unge portugiser. Det skulle være en stor Premier League-klub, som har vist interesse i midtbanespilleren. 

Barca købte i januar den unge midtbanespiller Trincao i Braga for 31 mio. euro, men portugiseren skifter først til catalanerne når denne sæson er færdigspillet. Der er dog stor interesse for Trincão, før han overhovedet har spillet sin første kamp i blaugrana-trøjen. Det skriver avisen Sport. 

Angiveligt har en stor engelsk Premier League-klub budt 60 mio. euro for midtbanespilleren. Altså stort set en fordobling af den pris, som Barca betalte i januar. Klubbens sportslige ledelse har ifølge Sport overvejet buddet, grundet det høje beløb, men besluttede i sidste ende at afvise. Trincao er nemlig udset til, at spille en nøglerolle i de kommende år for catalanerne. 

Det ville ellers være en oplagt mulighed for Barca, at få tilført noget kapital, men med Trincaos potentiale og fremtidsudsigter i klubben, ønsker den sportslige ledelse altså ikke at sælge midtbanespilleren. Portugiserens kontrakt med catalanerne løber frem til 2025.

.:FORSIDE:.