fbpx

Avis: Barca har bedt Umtiti forlade klubben

Magnus Wind - 23.07.20

© Getty Images
// Umtiti

Samuel Umtiti har igennem sæsonen været skadesplaget og præstationerne har ikke levet op til det tidligere høje niveau. Ifølge avisen Sport har Barca fortalt franskmanden, at han skal finde en ny klub denne sommer.

Barca har i denne sæson ikke ramt sit vanlige høje niveau og specielt defensiven har til tider set usikker ud. En af forklaringerne kan være, at Samuel Umtiti har måtte kæmpe meget med skader igennem det meste af sæsonen. Det har gjort, at midterforsvaren har haft nogle middelmådige præstationer, når han så har været på banen.

Det får nu eftersigende konsekvenser for Umtiti. Ifølge avisen Sport, så har Barcas sportslige ledelse fortalt franskmanden, at klubben ikke ønsker at benytte ham i næste sæson og at han derfor skal finde sig en ny klub. Der arbejdes dermed på, at midterforsvaren skal væk fra den catalanske klub, når transfervinduet åbner. Da ingen rigtig ved hvordan transfervinduet bliver påvirket af coronavirussen, foretrækker begge parter en lejeaftale. I den forbindelse skriver Sport, at Napoli er det mest seriøse bud på en kommende klub for franskmanden. 

I løbet af sæsonen har Umtiti medvirket i 18 optrædener for Barca. I sidste sæson spillede han blot 15 kampe, da en knæskade holdt ham ude i det meste af sæson. Disse få kampe over to hele sæsoner, er højst sandsynligt grunden til, at klubben har mistet tålmodigheden med Umtiti, som ligner en færdig mand i Barca.

.:FORSIDE:.