fbpx

Avis: Barca har otte spillere på sommerens salgsliste

FCBARCELONA.DK - 25.03.20

© Getty Images
// transfer

Meget tegner til en meget aktiv sommer for Barca i transfervinduet. Ifølge avisen Sport, har den sportslige ledelse hele otte navne på listen over spillere der kan undværes, blandt dem Martin Braithwaite.

Der kommer med stor sandsynlighed til at ske mange ændringer i Barcas trup i sommerens transfervindue, selvom de økonomiske konsekvenser af Corona-krisen vil sætte sine begrænsninger, både når det gælder penge til nyindkøb og lønninger.

Planlægningen af den kommende sæson er godt i gang og skulle sportschef Eric Abidal have lavet en liste over de spillere, som man mener kan undværes og som derved er til salg, hvis det rigtige bud kommer. Det skriver avisen Sport.

På listen står Martin Braithwaite angiveligt, dog uden at være en høj prioritet. Danskeren blev købt ind af ren nødvendighed og man er klar til at sælge ham hurtigt igen, alt efter hvordan truppen forstærkes. Braithwaite har en opgave der skal løses denne sæson med fraværet af Dembélé, men derefter kan det altså være slut. Abidal skulle dog være indstillet på at beholde danskeren, hvis ikke det rigtige tilbud kommer.

Også reservekeeper Neto står lidt overraskende på listen. Brasilianeren blev hentet i Valencia fordi Cillessen ville væk og Neto kan stadig indbringe en pæn sum penge, så kommer det rigtige tilbud, bliver han solgt. Det er ikke meget Neto har spillet i sin første sæson hos Barca.

Junior Firpo er også på listen. Han kom til for at aflaste Jordi Alba, men har ikke for alvor overbevist på venstre backen i sin første sæson. Her bliver et salg nok kun aktuelt, hvis Barca kan finde et pålideligt alternativ.

Som vi her på fcbarcelona.dk tidligere har kunne berette, er spillere som Arturo Vidal, Ivan Rakitic, Samuel Umtiti, Nelson Semedo og sågar Antoine Griezmann også på sommerens salgsliste.

Udover de otte nævnte spillere fra den aktuelle trup, er der også nogle af de udlejede spillere der forsøges solgt til sommer. Det drejer sig om Coutinho, Rafinha og Wagué. Mere usikkerhed er der om Carles Aleñá, hvor de fleste regner med, at han til sommer returnerer til Barca efter en halv sæson hos Betis. Her kan et salg dog heller ikke afvises.

.:FORSIDE:.