fbpx

Avis: Barca har sat Samuel Umtiti på salgslisten

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.03.20

© Getty Images
// Umtiti

Barca planlægger at spendere stort i det kommende transfervindue, så derfor skal der hentes penge ind via salg af spillere. Det er blandt andet en af grundene til, at klubben nu har sat Samuel Umtiti til salg.

De to første sæsoner i Barca lignede Umtiti et røverkøb efter han kom til klubben for 25 mio. euro fra Lyon, men i tredje sæson var han meget plaget af en knæskade. Først i denne sæson er han begyndt at finde kontinuitet igen.

Alligevel er Barca interesseret i at sælge den franske forsvarspiller, da han nu angiveligt er sat på listen over spillere kan sælges til sommer. Det skriver den catalanske avis Sport. Quique Setién er bekendt med Barcas plan og han har sagt god for det, selvom han kan lide spilleren og ligestiller ham med Lenglet.

Barca håber at indbringe 130 mio. euro via salg på sommerens transfervindue, så Umtiti er sat til salg for at indbringe en stor del af de penge. Barca leder også efter en ny venstrebenet forsvarsspiller, som tjener markant mindre end Umtiti, så det er endnu en grund til at sælge franskmanden.

Sidste sommer forsøgte Barca at sælge Umtiti, men på grund af hans knæproblemer blev et salg ikke til noget. Nu er han kommet sig over problemerne og der er igen stor interesse for ham. Det vil Barca udnytte til at tjene en stor sum penge den kommende sommer.

Ifølge Sport er der stor interesse fra Premier League, hvor Manchester United ligner den mest ivrige bejler til den franske verdensmester.

.:FORSIDE:.