fbpx

Avis: Barca holder øje med Kai Havertz

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 11.11.19

© Getty Images
// Havertz

Barca forbereder sig allerede på den kommende sæson, og ifølge den catalanske avis, Sport, er der specielt et navn, man har på radaren. Her er tale om Bayer Leverkusens vidundertalent, Kai Havertz.

Ifølge avisen har Barca i en længere periode fulgt det tyske stortalent på tæt hånd, og man havde senest en delegation sendt for at overvære spilleren, da Leverkusen forleden slog Atlético Madrid 2-1 i Champions League. Her spillede Havertz endnu en flot kamp, og de fleste er på nuværende tidspunkt slet ikke i tvivl om, at tyskeren vil udvikle sig til en af verdens bedste fodboldspillere i løbet af de kommende år.

Barca har holdt ekstra godt øje med Bayer Leverkusen-fænomenet i denne sæson og har således overværet stort set samtlige af spillerens kampe fysisk. Det bliver dog ikke en nem operation at lukke en aftale med Havertz. Klubber som Bayern München og Manchester United er efter sigende villige til at lægge enorme beløber for tyskeren, og det forventes p.t., at der som mimimum skal 100 mio. euro på bordet, hvis man skal gøre sig forhåbninger om tyskerens underskrift.

Bayer Leverkusen er godt klar over, at dette meget vel kan blive Kai Havertz sidste sæson for den tyske klub, og man ønsker derfor at gå med en så økonomisk fordelagtig aftale som overhovedet muligt. Havertz bliver derfor unægteligt en dyr herre, men det skræmmer ikke Barca væk fra fadet, ifølge Sport.

.:FORSIDE:.