fbpx

Avis: Barca og Inter forhandler om Vidal og Rakitić

Magnus Wind - 10.12.19

© Getty Images
// Vidal // Rakitic

Barca og Inter skulle angiveligt have holdt et møde, hvor man diskuterede en eventuel transfer af enten Arturo Vidal eller Ivan Rakitić. De to Barca-spillere har tidligere været meldt tæt på den italienske storklub.  

Barca og den sportslige ledelse arbejder kraftigt på at sælge ud af spillertruppen, som man mener er for bred. Klubben ville have tilføjet økonomisk kapital, og her bliver der kigget på den centrale midtbane, hvor konkurrencen er enorm. Arturo Vidal og Ivan Rakitić, som begge har rundet de 30 år, ligner de mest sandsynlige kandidater, hvis Barca beslutter at sælge. Det skriver Mundo Deportivo, som også melder, at Barca har holdt et møde med Inter Milan, som skulle være stærkt interesseret i at købe en af de to midtbanespillere. 

Prisen for Rakitić skulle angivenligt være 30 millioner euro, svarende til cirka 225 millioner kroner, mens Vidal kan indbringe Barca 20 millioner euro, svarende til omkring 150 millioner kroner. Den nuværende Inter-træner Antonio Conte har tidligere trænet chileneren i Juventus, hvilket, sammen med den lavere pris, kunne gøre, at italienerne foretrækker Vidal. Der spekuleres også i, om Barca kunne få en form for købsoption på enten Sensi eller Lautaro Martinez, som catalanerne begge har været meldt interesseret i. 

De to Barca-spillere har tidligere i sæsonen udtalt, at de ønsker mere spilletid, hvilket har forstærket rygterne om et eventuelt skifte. Vidal og Rakitić har begge kontraktudløb i sommeren 2021. 


 

.:FORSIDE:.