fbpx
Annonce

Avis: Barca-spillere tror stadig på mesterskabet

Peter Vyff - 03.04.24

 


Barca har fået langt bedre styr på spillet end tidligere på sæsonen og holdet er nu ubesejret i de sidste 11 kampe. Optimismen er derfor stor, og spillerne har angiveligt fuld tiltro til, at det fortsat er muligt at genvinde mesterskabet.

Selvom sæsonen ikke har udartet sig som håbet for Barca, ser holdet dog ud til at have fundet formen på det rette tidspunkt. Catalanerne står overfor et par store kampe i La Liga og Champions League mod henholdsvis Real Madrid og Paris Saint-Germain, som højst sandsynligt kan ende med at være sæsondefinerende.

Barca går dog ind til kampene med stor tro på tingene, efter ikke at have tabt i de seneste 11 kampe. Holdet forbedrede formkurve har også givet forhåbninger om, at det er muligt at indhente Real Madrid i La Liga, selvom der i skrivende stund er en afstand på otte point.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det skriver avisen Sport, der har taget temperaturen i Barcas omklædningsrum forud for den resterende del af sæsonen. Stemningen er angiveligt på sit højeste for tiden, og fornemmelsen er at Real Madrid kommer til at lide flere pointtab i de kommende par kampe, især med tanke på deres opgør mod Manchester City i Champions League.

Kampen om mesterskabet kan dog blive afgjort den 21. april, hvor Barca og Real Madrid mødes på Santiago Bernabéu. Catalanerne er derfor pisket til sejr, og gerne med to mål, da det vil gøre catalanerne til indbyrdes bedre ved en eventuel pointlighed efter 38. runder.

Spillerne er dog fulde af tiltro til, at det nok skal lykkes og skulle madrilenerne miste point allerede inden El Clásico. Men selvom truppen er optimistisk omkring rivalopgøret, bør deres fokus være på kampene mod PSG i Champions League.

Catalanerne har fået den nemmere vej til en eventuel finale, hvilket vil være imponerede i en sæson, hvor spillet har haltet en del. Det vil samtidig også give et stort økonomisk boost til klubben, og mulighed for at kvalificere sig til FIFA Club World Cup næste år.

jubel1F

// La Liga
.:FORSIDE:.