fbpx

Avis: Barca vil erstatte Junior Firpo med David Alaba

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.07.20

© Getty Images
// Alaba

Barca planlægger angiveligt at skille sig af med Junior Firpo denne sommer. I stedet ser det ud til, at Barca vil have østriske David Alaba som erstatning. En handel er dog svær på grund af Barcas økonomiske problemer.

Ifølge den tyske avis Bild, så er David Alaba klar på nye udfordringer denne sommer efter ti år i Bayern München. Han og tyskerne kan ikke blive enige om en ny kontrakt, fordi østrigeren forlanger 20 mio. euro i årsløn.

David Alaba foretrækker selv et skifte til enten Barca eller Real Madrid, men klubber som Manchester City, Chelsea og PSG er også ude efter den alsidige forsvarsspiller. Alaba vil dog ikke til England.

Ifølge meldingerne fra den tyske avis, så kommer Alaba til at koste omkring 36 mio. euro, men Barca har har svært ved at finde pengene til en transfer. Manchester City har de bedste muligheder for at betale for ham.

Angående Junior Firpo, så er han ifølge de seneste meldinger på vej til et skifte til italienske Inter, som en del af en handel med Lautaro Martínez.

.:FORSIDE:.