fbpx

Avis: Barca vil ikke lytte på tilbud på Christensen

FCBARCELONA.DK - 12.06.23

// Andreas Christensen

Der har før været forlydender om, at Barca kunne finde på at sælge Andreas Christensen denne sommer, hvis det rigtige tilbud skulle komme. Nu tyder det på, at danskeren er sat på listen over spillere der er urørlige.

Andreas Christensen har haft en flot første sæson i Barca-trøjen og tilfredsheden med den danske forsvarsspiller er stor i Barcelona. De mange solide præstationer er blevet bemærket andre steder, specielt i Premier League, hvor flere af de store hold skulle være klar med bud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca fik Christensen på fri transfer i sommer og derfor kunne det virke fristende, at hente en stor transfersum for danskeren, for på den måde kunne klubbens økonomi få  tiltrængt hjælp. Derfor blev der også tidligere spekuleret i, at Barca var klar til at lytte på tilbud, hvis de vel at mærke var store nok.

Nu ser det imidlertid ud til, at situationen har ændret sig. Avisen Mundo Deportivo fortæller nemlig, at Barca har besluttet at beholde Christensen, uanset hvad der måtte komme af tilbud. Xavi anser ham som en afgørende del af næste sæsons mandskab og derfor kommer der ingen klubskifte på den front..:FORSIDE:.