fbpx

Avis: Barca overvejer at ophæve flere kontrakter

Anders Lang Jensen - 16.08.20


Store beslutninger og markante ændringer i Barca kommer på dagsordenen efter nederlaget til tyske Bayern München fredag aften. Spillertruppen kan stå overfor en udrensning, hvor næsten alle spillere potentielt kan sælges.

Ikke bare på ledelsesgangene eller i trænerstaben forventes ændringer. På spillersiden er man i Barca klar til at arbejde hårdt for at udskifte mange af de ældre spillere. Ifølge avisen El Mundo Deportivo er det nemlig kun en lille håndfuld spillere, der kan vide sig sikre.

Ifølge avisen kan alle nuværende spillere i Barca potentielt blive solgt eller afskediget af klubben, kun med undtagelse af Ter Stegen, De Jong, Lenglet og Messi samt de unge stortalenter Ansu Fati og Riqui Puig.

Resten af truppens spillere kan være fortid i klubben, hvis der dukker tilbud op på dem. Og skulle klubben ikke modtage tilbud på enkelte navne, overvejer ledelsen angiveligt at ophæve op til flere spillerkontrakter for at gennemføre et større generationsskifte allerede nu.

Navne som Luis Suarez, Antoine Griezmann, Jordi Alba, Sergi Roberto, Nelson Semedo, Samuel Umtiti, Arturo Vidal og Ivan Rakitic er, ifølge El Mundo Deportivo, alle sammen nogle, som klubben gerne ser skifte væk fra klubben allerede denne sommer.

Dermed tegner det til en meget  hektisk sommer i den catalanske klub. Hvem der så skal gennemføre de mange ændringer er usikkert, for også sportschef Eric Abidal er fyringstruet.

.:FORSIDE:.