fbpx

Avis: Bayern har bedt Ter Stegen droppe forlængelse

FCBARCELONA.DK - 27.03.20

© Getty Images
// Ter Stegen

Alt imens Barca og Ter Stegen taler om en mulig forlængelse af tyskerens kontrakt, har Bayern München angiveligt bedt ham stoppe forhandlingerne, så han kan skifte til den tyske klub i sommeren 2021.

Her på fcbarcelona.dk har vi de seneste dage skrevet om Bayern Münchens interesse for Ter Stegen, hvis kontrakt med Barca udløber til juni 2022. Catalanerne forhandler lige nu om en forlængelse, men det er tilsyneladende svært at nå til enighed.

Der er næppe tvivl om, at Ter Stegen er Bayerns største ønske til at afløse den aldrende Manuel Neuer, men tyskerne har ikke travlt. De er klar til at vente på Barca-keeperen til 2021, altså et år inden hans kontrakt udløber med Barca. På det tidspunkt kan Barca blive tvunget til at sælge, hvis Ter Stegen ikke ønsker at forlænge.

I dag fortæller avisen Sport, at Bayern direkte har bedt Ter Stegen droppe forhandlingerne med Barca, så han står i en mere gunstig situation i sommeren 2021. Her er det så planen, at overbevise ham om et skifte hjem til Tyskland.

I Barcelona er man udmærket klar over, at Ter Stegen er en eftertragtet herre. En række store klubber i såvel Italien som England skulle være interesseret i Barca-keeperen og derfor ønsker man i Barcelona en forlængelse forhandlet på plads inden sommer, så der kan blive ro på målmandsposten.

Spørgsmålet er dog om henvendelsen fra Bayern kan friste Ter Stegen til at se tiden an, for et skifte til Tysklands største og mest traditionsrige klub kunne måske godt være interessant for Barca-keeperen, hvis de aktuelle problemer i Barca fortsætter.

Til Barcas fordel tæller dog, at Ter Stegen med stor sikkerhed ikke vil til Bayern og dele spilletiden med den 33-årige Manuel Neuer, som han må gøre det på landsholdet. Ter Stegen ønsker at spille alle kampe som han gør i Barca og Neuer forventes at kunne fortsætte 2-3 sæsoner endnu.

.:FORSIDE:.