fbpx

Avis: Chelsea er favorit til at løbe med Coutinho

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.03.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

I sidste uge kom det frem i de catalanske medier, at Chelsea skulle være klar til at gå efter Coutinho i sommerens tranfervindue. Nu er samme meldinger nået til England, hvor man bekræfter, at Chelsea meget interesseret i brasilianeren.

Bayern München kan købe Coutinho for 120 mio. euro efter sæsonen, men det er usandsynligt, at det kommer til at ske. I stedet er det mere sandsynligt, at Coutinho havner i England hos Chelsea, hvis man skal tro avisen Daily Mirror.

Den engelske avis skriver, at Coutinhos agent har kontaktet Chelsea for at for ham til den London-baserede klub, som spiller i Premier League, hvor Coutinho brillerede for Liverpool inden skiftet til til Barca i starten af 2018.

Avisen skriver videre, at Chelsea er meget interesseret i Coutinho og at det kan blive hans nye klub. Coutinho selv vil angiveligt tilbage til Premier League, hvor der også er interesse fra andre engelske klubber som Tottenham, Arsenal og Manchester United.

Barca håber på at kunne sælge Coutinho til sommer for at få nogle af de mange millioner euro tilbage, som de investerede i ham. Det kan dog blive svært at sælge brasilianeren i et transfervindue præget af konsekvenserne af Corona-krisen, så endnu en lejeaftale kan komme på tale.

.:FORSIDE:.