fbpx

Avis: Coutinho kan blive en del af en Lautaro-handel

Anders Lang Jensen - 22.03.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho // Lautaro Martínez

Et af sommerens helt store transfermål i Barca hedder Lautaro Martinez. Inters argentinske angriber skal sikres til fremtidens angreb på Camp Nou, men en handel virker kompliceret. Måske Coutinho kan blive en afgørende faktor.

Flere spillere er blevet nævnt som en del af en mulig byttehandel. Barca vil gerne undgå at betale en stor transfersum for Lautaro Martinez og i stedet samarbejde med Inter omkring en aftale, hvor flere spillere potentielt kan skifte til den anden vej til Milano-klubben.

Nu melder den italienske avis Tuttosport, at brasilianske Philippe Coutinho kan komme i spil. Offensivspilleren vender med al sandsynlighed tilbage fra lejeaftalen med Bayern München til sommer og så skal Barca finde en løsning på hans situation. Ifølge Tuttosport vil Inter gerne have Coutinho til San Siro.

Derfor kan Philippe Coutinho vise sig afgørende for en byttehandel med Lautaro Martínez. Trods et skuffende forløb efter den dyre transfer fra Liverpool, står Coutinho stadig for en pæn transferværdi. Dermed kan Barca slippe væsentligt billigere med Lautaro, hvis brasilianeren fanger Inters interesse.

.:FORSIDE:.