fbpx
Annonce

Avis: Engelske klubber holder øje med Umtiti

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.12.19

© Getty Images
// Umtiti

Samuel Umtiti ser ud til at være på vej tilbage i form, da han på det seneste har spillet flere kampe for catalanerne. Det har vækket interessen fra flere store engelske klubber.

De sidste to år har ikke været nemme for Umtiti i Barca på grund af flere skader, men nu lysner det lidt for den franske spiller, da han har spillet i Barcas tre seneste kampe. To af dem gav fuld spilletid mod Dortmund og Leganés, mens han mod Altético fik de sidste otte minutter.

At Umtiti nu er på vej tilbage i form har vækket interessen hos tre store engelske klubber. Ifølge den store franske avis L'Equipe følger Manchester United, Chelsea og selv Manchester City forsvarsspillerens situation. De har ikke glemt Umtitis tårnhøje niveau, så hvis han forstætter sin positive udvikling, vil de måske komme med et bud.

Hos hovedpersonen selv er målet dog klart ifølge lokale meldinger fra Barcelona. Umtiti har en kontrakt med Barca til 2023 og den har han i sinde at leve op til. Han vil derfor ikke væk fra Barca og koncentrerer sig kun om at finde fordums styrke.

.:FORSIDE:.