fbpx

Avis: Fatis løn er en udfordring for Sevilla

Peter Vyff - 26.05.24

 


Alt tyder på, at Barca har tænkt sig at tage afsked med Ansu Fati, der aldrig har formået at indløse det store potentiale. Catalaneren er derfor blevet sat i forbindelse med Sevilla, som dog får svært ved at matche hans høje løn.

Ansu Fatis karriere er langt fra forløbet som de fleste havde håbet på, og det skyldes især kantspillerens mange skader. Stortalentet er dog fortsat kun 21 år, men hans lejeophold hos Brighton har dog angiveligt bekræftet ledelsen i, at han ikke er en spiller man tør satse på i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har derfor sat Fati på transfermarkedet, men som tingene ser ud, tyder meget på, at han forlader Barca på endnu en lejekontrakt. Sevilla står ifølge flere kilder til at tage imod La Masia-spilleren, og et skifte til andaluserne er også noget som Barcas sportslige ledelse skulle være lune på.

Skiftet ser dog nu svært ud, da Sevilla får svært ved at matche kantspillerens lønpakke som lyder på otte mio. euro. Det skriver avisen AS, der har kastet lys på andalusernes interesse, og hvis handlen skal blive en realitet, er Fati nødt til at sænke sin løn, og hvis ikke, er Barca nødsaget til at betale en del af lønnen.

Det er i første omgang ikke noget som ledelsen er klar på, da man istedet ønsker et decideret salg af Fati, også selvom man betragter Sevilla som en god destination. Andalusernes dårlige sæson betyder dog, at de ikke kommer til at spille europæisk fodbold efter sommerferien, og det har skadet økonomien betragteligt.

Situationen virker derfor fortsat uforløst omkring Fati, men i sidste ende afhænger det i høj grad af, hvorvidt han ønsker at forlade sin barndomsklub. Det er samtidig heller ikke utænkeligt, at den forventede træner, Hansi Flick, ønsker at give kantspilleren chancen for at bevise sig, og så kan historien være en helt anden.

fati36F

// Ansu Fati
.:FORSIDE:.