fbpx

Avis: Hansi Flick vil have Kimmich gratis i 2025

Markus Johannessen - 14.06.24

// Joshua Kimmich

Efter Joshua Kimmich har meddelt, at han ikke agter at gå ned i løn, ser Barcas planer om at hente tyskeren vanskelige ud. Dog har Hansi Flick angiveligt ikke droppet ambitionen om at hente Bayern-profilen.

Det er efterhånden noget af et puslespil, som Barcas nyansatte cheftræner skal få til at gå op, for at kunne hente den 29-årige midtbanespiller. Bayern har angiveligt givet grønt lys til, at Kimmich kan forlade Bundesliga-klubben, men tyskerne vil ikke lade ham gå for let, da de ved at der er flere prominente klubber om buddet. Heriblandt Barca, Manchester City, Real Madrid og Paris Saint-Germain. 

Derudover ønsker den tyske landsholdsspiller ikke at sænke sin løn for at komme til en anden klub, hvilket bliver besværligt for catalanerne, klubbens økonomiske situation taget i betragtning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, har Hansi Flick dog ikke givet op på Kimmich, som han har et godt forhold til, både fra deres tid sammen i Bayern München og på det tyske landshold. Flick håber angiveligt på at overbevise Kimmich om at blive i Bayern og forlade klubben på en fri transfer i sommeren 2025. 

På den måde slipper Barca for transferudgifterne, hvilket giver plads til bedre lønninger. Det er dog en optimistisk plan, da Bayern naturligvis ingen interesse har i dette udfald. 

Såfremt det ikke lykkes Hansi Flick at overtale den eftertragtede midtbaneprofil, så står catalanerne klar til at byde på et alternativ. Real Sociedads Mikel Merino, hvis kontrakt også udløber i 2025, er et varmt emne hos Barca og hans underskrift vil være en noget mere økonomisk overskuelig operation. 

Den centrale midtbanespiller fra Pamplona har en spillestil og besidder de færdigheder, som Flick efterlyser på positionen. Der arbejdes efter sigende allerede på at udforme et formelt tilbud.

flickkimmich1F

.:FORSIDE:.