fbpx

Avis: Bayern München åbner op for salg af Kimmich

Peter Vyff - 27.01.24

// Joshua Kimmich

Joshua Kimmich har i lang tid været på Barcas radar, men Bayern München har tidligere nægtet at slippe ham. Tyskerne skulle dog nu have åbnet op for et salg, hvilket skyldes at han har kontraktudløb om halvandet år.

Barca blev allerede for to år siden sat i forbindelse med Joshua Kimmich, der i flere år, har været én af de bedste spillere i Bundesligaen. Tyskeren har dog endnu ikke forlænget sin kontrakt med Bayern, som udløber i 2025, og der er blevet spekuleret en del i, hvorvidt han ønsker at fortsætte karrieren andetsteds.

Catalanerne, og især Xavi, har et godt øje til landsholdsspilleren, der har alle kompetencerne til at få succes på Barcas midtbane. Ledelsen søger samtidig også fortsat efter en kvalitetsafløser for Sergio Busquets, som har efterladt sig et stort tomrum, efter sit skifte til Inter Miami i sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


De tyske mestre har dog tidligere fastholdt deres ønske om at beholde Kimmich, der dog ikke haft samme indflydelse på holdet, siden Thomas Tuchel overtog trænersædet. Det har efter sigende også været en medvirkende faktor til, at midtbanespilleren endnu ikke har forlænget sin kontrakt.

Og eftersom den 28-årige Kimmich snart kun har ét år tilbage af sin kontrakt, har Bayern-ledelsen ifølge journalisten Christian Falk fra avisen Bild, besluttet sig for at åbne op for salget af tyskeren. Barcas økonomiske situation betyder dog, at det langt fra er sikkert at man er i stand til at finde penge til Kimmich til sommer.

Bayern har ikke tænkt sig at lade Kimmich skifte transferfrit, og hvis der ikke findes en frem til en kontraktforlægelse, skal der findes en køber til ham. Det sætter også et naturligt pres på Barca og Xavi, som allerede skulle have været i kontakt med tyskeren for at overtale ham til at skifte..:FORSIDE:.