fbpx

Avis: Juventus taler med Barca om Sergi Roberto

FCBARCELONA.DK - 26.04.20

© Getty Images
// Sergi Roberto // Juventus

Rygterne er mange om mulige interesser fra forskellige sider for Barca-spillere. Nu er der forlydender om, at Juventus har taget kontakt til Barca for at høre om mulighederne for at købe Sergi Roberto.

Det er avisen Sport der fortæller om Juves interesse for den 28-årige catalanske midtbanespiller, der hovedsagligt har været brugt som højre back de senere sæsoner.

Juventus vil angiveligt meget gerne have fat i den alsidige spiller og der skulle altså allerede være tale om drøftelser mellem de to klubber, men spørgsmålet er hvad Barcas holdning er til et muligt salg.

Sergi Roberto har en fortid i La Masia og har altså taget vejen op gennem rækkerne. Han regnes ikke for en af holdets bærende spillere, men alligevel er han blandt dem der har spillet mest. Gennem fem år er blevet til tæt på 50 kampe i hver eneste sæson, han har været en del af førsteholdet.

På den ene side vil Sergi Roberto kunne undværes fordi han ikke er en nøglespiller. Finder Barca en solid højre back, kan det blive svært at få spilletid på midtbanen, men på den anden side er Sergi Roberto et uroligt pålideligt alternativ, for han løser altid de opgaver han får og holder et højt bundniveau.

Derfor bliver det en svær beslutning Barca skal tage, hvis Juventus vælger at byde på catalaneren.

.:FORSIDE:.