fbpx

Sergi Roberto har flere muligheder til sommer

Peter Vyff - 13.02.24

// Sergi Roberto

Meget tyder på, at Sergi Roberto må forlade Barca til sommer, da han muligvis ikke får tilbudt en kontraktforlængelse. Han står dog ikke uden muligheder, da han efter sigende skulle være et varmt emne hos flere hold.

Sergi Robertos fremtid hos Barca har set ganske usikker ud, efter Xavi annoncerede sin opsigelse til sommer. Cheftræneren var en af grundene til, at ledelsen sidste år valgte at tilbyde midtbanespilleren en forlængelse, og nu hvor Xavi snart er væk, betyder det også at Sergi Roberto snart kan være fortid i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen har angiveligt ikke tænkt sig at tilbyde Sergi Roberto en forlængelse, og han må derfor forlade Barca til sommer, ligesom Marcos Alonso, der står i samme situation. La Masia-spilleren har dog ifølge avisen Mundo Deportivo adskillige muligheder for at fortsætte karrieren andetsteds.

Catalaneren er de seneste par år blevet sat kraftigt i forbindelse med et skifte til den amerikanske MLS, hvor Inter Miami skulle være klar til at forene ham med Lionel Messi, Luis Suárez, Sergio Busquets og Jordi Alba. Midtbanespilleren har dog også mulighed for at blive i europæisk fodbold, hvor flere hold i Premier League skulle finde ham attraktiv.

Det skulle især dreje sig om Manchester City og Arsenal, hvor henholdsvis Pep Guardiola og Mikel Arteta skulle være store tilhængere af Sergi Robertos kvalitet med bolden og hans store alsidighed. Det er dog endnu for tidligt at spå om catalanerens fremtid, selvom det efterhånden er ganske realistisk, at han snart må tage afsked med sin barndomsklub.



.:FORSIDE:.