fbpx

Avis: Xavi har Sergi Roberto i tankerne mod Napoli

FCBARCELONA.DK - 10.03.24

 


Med skaderne til De Jong og Pedri, skal Xavi finde en anden konstallation på midtbanen, når Barca møder Napoli tirsdag aften i den altafgørende returkamp. Nu er der forlydender om, at Sergi Roberto får en startplads.

De Jong og Pedri ville med garanti starte inde mod Napoli hvis de var klar, men efter at de begge måtte udgå med skader i sidste weekend mod Bilbao, står Xavi i en svær situation på midtbanen, specielt i en så svær og vigtig kamp som mod Napoli.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu fortæller avisen Sport, at Sergi Roberto er udset en rolle tirsdag aften. Holdets anfører har været ude med en skade i halvanden måned, men har trænet med et par uger og er klarmeldt. Han kunne have spillet mod Mallorca, men Xavi har angiveligt passet på Sergi Roberto, for netop at have ham klar mod Napoli.

Mod Mallorca var Gündogan den eneste naturlige midtbanespiller på midten, hvor han havde selskab af Andreas Christensen og Joao Félix. Den konstallation fungerede ikke og Xavi ønsker mere tyngde og erfaring på midten. Det er her Sergi Roberto kommer ind i billedet, hvor han skal løse samme opgaver som Frenkie de Jong.

Xavi råder også over Fermín López og det kan sagtens være, at Xavi indleder opgøret med fire mand på midten - Christensen, Gündogan, Sergi Roberto og Fermín, hvor sidstnævnte får en fremrykket rolle for at støtte angriberne.

Der er derfor gode muligheder for, at man får set Sergi Roberto i aktion tirsdag aften, for første gang siden pokalkvartfinalen mod Bilbao i januar måned.

At Sergi Roberto kan gøre en forskel, så man lige før jul, da han scorede to mål i 3-2 sejren over Almería. Se højdepunkter fra den kamp i videoen ovenfor.

sergiroberto27F

// Sergi Roberto
.:FORSIDE:.