fbpx

Avis: Laporta vil stadig beholde Xavi sæsonen ud

FCBARCELONA.DK - 13.02.24

 


Efter 3-3 kampen mod Granada søndag aften, var der kortvarigt spekulationer om, at en fyring af Xavi var på vej. Nu fortæller avisen Sport, at Barca-præsident Laporta ikke har ændret mening om holdets træner.

Selvom det kun var to point der missede søndag aften, var det uafgjorte resultat mod Granada et stort skridt tilbage for Xavi og hans spillere, i kampen om den spinkle mulighed for et mesterskab.

Efter kampen trak det ud med at få afholdt Xavis pressemøde og samtidig var der forlydender om, at Laporta havde været rasende efter 3-3 kampen. Derfor løb rygterne om en mulig trænerfyring. Det skete dog ikke og Xavis lidt forsinkede pressemøde forløb som det plejer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Sport forsikrer nu om, at Laporta stadig står bag Xavi og at planen er, at han gør sæsonen færdig, akkurat som det er aftalt. Barca-præsidenten mener angiveligt at et trænerskifte nu vil være dårlig timing, med kun halvanden uge til den første af to Champions League kampe mod Napoli.

Det er samtidig en kendsgerning, at feltet af mulige afløsere for Xavi altid vil være mindre midt på sæsonen, end til sommer. Løsningen kunne være en midlertidig løsning, f.eks. andetholdets træner Rafa Márquez, men det vurderes ikke at være optimalt.

Derfor ser Xavi ud til at være fredet sæsonen ud, hvorefter Laporta skal lægge en plan for, hvem der skal videreføre arbejdet med at genrejse klubben.// Xavi // Joan Laporta
.:FORSIDE:.