fbpx

Avis: Lenglet og Barca snakker forlængelse

Magnus Wind - 20.10.20

© Getty Images

Siden Clément Lenglet skiftede til Barca i 2018 har franskmanden været en vigtig brik for catalanerne. Selvom hans kontrakt først udløber i 2023, snakker han angiveligt allerede med klubben om en forlængelse. 

I 2018 hentede Barca Clément Lenglet i Sevilla. Franskmanden var udset til at være backup for Gerard Pique og Samuel Umtiti, men skader til sidstnævnte har betydet, at Lenglet har tilspillet sig pladsen som fast makker til Piqué. Barca er meget tilfredse med Lenglets udvikling samt professionelle tilværelse på og udenfor banen.

Derfor er Lenglet og Barca angiveligt i gang med at snakke om at forlænge samarbejdet. Det meddeler avisen El Mundo Deportivo. Midterforsvarens kontrakt udløber først i 2023, men klubben ønsker, at han bliver en del af fremtidens fundament. 

Lenglet har indtil videre spillet 88 kampe for Barca, hvor han har været at finde i startopstillingen i 81 af disse. Med sine 25 år, har Lenglet stadig mange år foran sig. Klubben mener dermed, at franskmanden har fortjent en ny kontrakt samt en lønforhøjelse.

.:FORSIDE:.