fbpx

Avis: Lenglets skifte til Tottenham er i fare

Simon Arun Vrábel - 15.03.23

// Clement Lenglet

Clément Lenglet er med stor succes udlejet til Tottenham hvilket har skabt rygter om, at cheftræner Antonio Conte vil købe franskmanden permanent. En række dårlige resultater har dog gjort sædet varmt under Conte og det bringer skiftet i fare.

Franske Clément Lenglet ser ud til at have fundet sin fremtidige klub i Tottenham, hvor han i øjeblikket er udlejet med stor succes. Englænderne er dog kommet ind i en svær periode og det har bragt cheftræner Antonio Conte i modvind og det er ham, som er fortaler for at købe Lenglet.

Med ankomsten af Eric García og senere Andreas Christensen og Marcos Alonso blev det centrale forsvar pludselig overbemandet, da Xavi allerede havde Ronald Araújo i truppen. Derfor blev Clément Lenglet bedt om at finde en ny klub i sommer. Det hele endte med en lejeaftale for én sæson til engelske Tottenham og den løsning ser ud til at have været den rette for alle parter. De seneste rygter er gået på, at Tottenham ønsker at beholde franskmanden, men nu fortæller avisen Sport, at et kommende skifte muligvis er i fare.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lenglet er ellers blevet fast mand i det centrale forsvar i London-klubben og især den italienske cheftræner Antonio Conte har vist stor tillid til Lengle, som har returneret tilliden med flere gode præstationer. Tottenham ligger da også lunt i svinget i den engelske Premier League hvor man kæmper med Manchester United og Liverpool om den vigtige fjerdeplads, som giver adgang til Champions League. Desværre er ligaen det eneste sted hvor klubben oplever succes og det har gjort trænersædet varmt under Conte.

Tottenham er nemlig røget ud af FA Cuppen og Champions League i løbet af de seneste uger og rygterne går derfor på, at klubben vil skille sig af med Conte og skulle det ske, vil det være dårligt nyt for Barca. De selvsamme kilder fortæller nemlig, at Tottenham med Conte i spidsen er meget varme på at købe Lenglet og man skulle endda ville sende så meget som 18 millioner euro til Catalonien for at beholde franskmanden og det vil lune godt i det stramme budget. Som situationen ser ud nu er det derfor altafgørende for handlen, at Conte forbliver i trænersædet hvis Barca skal drømme om at realisere handlen til sommer.

Lenglet har spillet 26 kampe for Tottenham i denne sæson og i alt akkumuleret 1978 minutter. Derudover har franskmanden scoret et mål og lavet to assist hvilket må siges at være mere end godkendt for en forsvarsspiller.

.:FORSIDE:.