fbpx

Avis: Neymar tænker stadig på at vende tilbage

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.07.20

© Getty Images
// Neymar

Ifølge den catalanske avis El Mundo Deportivo, så tænker Neymar stadig på at vende tilbage til Barca, men det ser svært ud på grund af corona-krisen. Han vil ikke forlænge med PSG, og det bliver spændende at se hvad der sker.

Neymars kontrakt med Paris Saint-Germain udløber om to år. PSG er derfor begyndt at evalure hans fremtid på holdet. Hvis de ikke kan forlænge kontrakten med ham denne sommer, så vil franskmændende sandsynligvis forsøge at sælge brasilianeren.

Barca har Neymar, som et af de helt store transfermål, men de har svært nok ved at finde pengene til at købe Lautaro Martínez. På trods af det, så håber Neymar angiveligt stadig, at han kan komme tilbage denne sommer.

Selvom Neymar forlod Barca ud af bagdøren, så er han velkommen tilbage i truppen. Det har flere af de nuværende Barca-spillere tilkendegivet over for Neymar, der stadig er i flittig kontakt med flere af sine tidligere holdkammerater.

Barca har næppe pengene til at købe Neymar, men måske kan en byttehandel kommer på tale. Flere af catalanernes spillere har en interesse hos den franske klub. Her kan nævnes Dembélé, Umtiti, Coutinho og Rakitic.

Lige nu er Neymars fokus dog på Champions League. Her er det helt store mål succes med PSG, hvor Atalanta venter i den kommende kvartfinale i august. Først herefter bliver der kigget på brasilianerens fremtid.

.:FORSIDE:.