fbpx

Avis: Barca kan få Citys García gennem byttehandel

Anders Lang Jensen - 24.07.20

© Getty Images
// Eric Garcia

Barca planlægger at styrke truppen på de defensive positioner, hvor Samuel Umtitis ustabilitet har tynget. Manchester Citys unge forsvarstalent Eric García er et bud, og måske kan klubberne finde en fælles løsning.

Tidligere på foråret var rygterne mange omkring en direkte byttehandel mellem Manchester City og Barca omkring de to højrebacks Nelson Semedo og Joao Cancelo. Snakkene blev dog sat i bero, men nu kan netop klubbernes fælles interesse i back-spillerne vise sig som nøglen til den unge Eric García.

Eric García har kontraktudløb næste sommer, og selvom Manchester City presser forsvarstalentet til at underskrive en forlængelse, har García indtil videre afvist at finde kuglepennen frem. Og ifølge avisen Sport har den unge forsvarsspiller også et ønske om at vende tilbage til Camp Nou denne sommer.

Netop Sport beretter om mulige snakke mellem Manchester City og Barca, der vil indebære en byttehandel. Klubberne er klar på at forhandle om en løsning som, ifølge avisen, potentielt vil se Nelson Semedo tage til det engelske, mens Barca sikrer sig både Joao Cancelo og Eric García. Barca må dog forvente at skulle betale en ekstra sum penge, hvis en aftale skal sikres.

Den 19-årige Eric García startede fodboldtilværelsen som ungdomsspiller i Barca, men blev i 2017 solgt til Citys U18-hold. I denne sæson har midtstopperen fået et mindre gennembrud på førsteholdet i Premier League, og Barca ser ham som en vigtig spiller at kunne hente til fremtiden.

.:FORSIDE:.