fbpx

Avis: Olmo venter utålmodigt på at komme i gang

Peter Vyff - 20.08.24

// Dani Olmo

Selvom Dani Olmo har været dette transfervindues helt store indkøb for Barca, er han endnu ikke registeret på førsteholdet. Catalaneren meldes derfor rastløs, da han ser frem til at komme i gang og gøre en forskel på banen.

Barca tog i lørdags hul på sæsonen med en 2-1 sejr over Valencia på Mestalla. Catalanerne var dog uden nyindkøbet Dani Olmo, der til trods for en status som stjernespiller, endnu ikke er blevet indregisteret på førsteholdet grundet de store problemer med Financial Fair Play.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hansi Flick forsvarede dog samtidig Olmos fravær med, at han på nuværende tidspunkt stadig har noget vej før, at han er fuldt integreret på holdet og har fundet formen. Men ifølge avisen Sport er midtbanespilleren efterhånden blevet en smule utålmodig, da han føler sig mere end klar til at gøre en forskel på banen.

Olmo har derfor også øget intensiteten i sin træning for at blive fuldstændig klar til sin debut, der kan komme mod Athletic Club, som Barca møder på lørdag hjemme på Estadi Olímpic. Catalaneren skulle samtidig også forsøge at distancere sig fra de økonomiske problemer, der er den direkte årsag til, at han endnu ikke er blevet registreret.

Europamesteren lader derfor til at have taget en ganske moden tilgang til situationen hos Barca, og han synes fuldt fokuseret på at få en god start i klubben. Olmo rejste også med til Valencia, selvom det ikke blev til spilletid, hvilket også er et tegn på, at man ønsker at integrere ham hurtigst muligt i spillertruppen.

Og imens den tidligere Leipzig-spiller arbejder videre på træningsbanen, forsøger ledelsen at finde plads til hans indregistrering i lønbudgettet. Catalanerne er dog ekstremt afhængige af at få sagt farvel til spillere, før at Olmo kan løbe på banen på lørdag.

olmo3F

.:FORSIDE:.