fbpx

Avis: Plan B tager over i Budapest i aften

Rune Stentoft Arlbjørn - 02.12.20

// Ferencvaros


Flere af Barcas stamspillere får en pause mod Ferencvaros i aften. Dertil er der også nogle profiler ude med skader og det bliver derfor Ronald Koemans plan B, som kommer i spil i aften, hvor reserverne ventes at spille fra start.

I aften klokken 21.00 går det løs i Budapest mellem Ferencvaros og Barca. Op til kampen er den catalanske avis Sport som sævanlig klar med buddet på aftenens startopstilling.

Da Ter Stegen ikke er med i truppen har avisen Neto i mål. Det ville være helt usædvanligt, hvis brasilianeren ikke spiller i aften, så derfor kan man godt regne Neto som sikker i målet.

I fire-back-kæden foran Neto ventes Sergino Dest, B-holdets Mingueza, Lenglet og Junior Firpo at spille fra start. Her tyder det på, at franskmanden bliver klar til at spille på trods af skaden han fik i weekenden.

På de to kontrollerende midtbanepladser foran forsvaret har Sport Pjanic og Aleñá fra start. Her ser det ud til, at Koeman belønner catalaneren for hans gode indsatser i de seneste par kampe.

Så kommer vi til offensiven og her har Sport Trincao på højre kant, Griezmann på den offensive midtbane og Dembélé på venstre kant. I angrebet finder vi Braithwaite, som vi også har været inde på tidligere i dag her på fcbarcelona.dk.

Den officielle startopstilling frigives en time før kampstart, så omkring klokken 20.00 kan du se startopstillingen her på fcbarcelona.dk. Kampen starter klokken 21.00 og vises direkte på TV3 Max.

.:FORSIDE:.