fbpx

Avis: PSG har kontaktet Arturo Vidal

Magnus Wind - 18.08.20

© Getty Images
// Vidal

Barca vil denne sommer foretage en større udskiftning i truppen og her skulle Arturo Vidal være en af kandidaterne til at forlade klubben. PSG har angiveligt allerede kontaktet midtbanespilleren om et eventuelt skifte. 

Mange Barca spillere vil i den kommende tid blive rygtet til flere forskellige europæiske klubber. Ifølge meldingerne i den catalanske presse, er stort set hele holdet sat til salg, herunder Arturo Vidal, som har et år tilbage af sin kontrakt. 

Midtbanespilleren er længe blevet rygtet væk fra Barca. Nu skriver den chilenske avis La Cuarta at, PSG allerede har taget kontakt til Vidal. Franskmændene skulle angiveligt være stærkt interesseret i midtbanespilleren. Oprindeligt ville klubben vente et år, når chileneren bliver transferfri, med at hente ham, men den nuværende situation i Barca har altså ændret omstændighederne. På trods af coronakrisen, så ville PSG sagtens have økonomien til, at købe Vidal fri af hans kontrakt. 

Flere klubber, herunder Manchester United og Inter Milan, har også vist interesse for midtbanespilleren. Hvor Vidal ender henne er endnu uvist, men han ligner en færdig mand i blaugrana-trøjen.

.:FORSIDE:.