fbpx

Avis: Rúben Neves har afvist tilbud fra Arsenal

Simon Arun Vrábel - 25.05.23

// Ruben Neves

I de seneste rygter fra den engelske presse forlyder det nu, at Rúben Neves har afvist et konkret kontraktudspil fra Arsenal, fordi han håber på at kunne lukke forhandlingerne med Barca til trods for, at portugiseren ikke er klubbens førsteprioritet.

Efter Sergio Busquets’ udmelding om, at han stopper i Barca efter denne sæson, er rygterne om hans afløser for alvor taget til. Xavi skulle angiveligt foretrække Martin Zubimendi fra Real Sociedad, men nu lægger Rúben Neves angiveligt pres på Barca ved at afvise Arsenals seneste kontraktudspil.

Der foregår et større skakspil i kulisserne af europæisk topfodbold i disse uger hvis man skal tro den internationale presse. Sikkert er det, at Sergio Busquets indstiller sin glorværdige karriere i blaugrana efter denne sæson og sikkert er det også, at Xavi ønsker en defensiv midtbanespiller. Begge ting er blevet bekræftet af spilleren og cheftræneren selv.

Artiklen fortsætter under annoncen


Herfra florerer der masser af rygter i den catalanske og spanske presse om, at Barca er yderst interesseret i Martin Zubimendi fra Real Sociedad. Denne operation besværliggøres dog i den grad af, at den talentfulde defensive midtbanespiller har en frikøbsklausul på 60 millioner euro. Fra Barcas side prøver man angiveligt at undersøge muligheden for at bytte sig til Zubimendi som et alternativ.

Længere nede på prioriteringslisten kommer Rúben Neves fra engelske Wolverhampton, som igennem længere tid også har været på Barcas radar. Neves vil angiveligt meget gerne selv til Barca, og den 26-årige portugiser skulle ifølge The Sun have afvist et konkret kontraktudspil fra Arsenal. Midtbanespilleren håber på, at han kan lukke de igangværende forhandlinger med Barca, som efter sigende skulle lyde på en 4-årig aftale.

Den sportslige ledelse har derfor et svært skakspil foran sig, for før eller siden bliver man nødt til at vælge hvem man satser på med risiko for, at operationen ikke lykkes. Her bliver det helt store spørgsmål om man vælger førsteprioriteten fra allerede nu og lukker handlen med Neves, eller om man vil løbe risikoen at Neves takker ja til Arsenal for at gå efter Zubimendi.

.:FORSIDE:.