fbpx

Avis: Sådan starter Barca mod Bayern München

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.08.20


Der var næppe tvivl om startopstillingen mod Napoli, da Setién kun havde 13 førsteholdsspillere til rådighed, men mod Bayern München er det anderledes med 16 førsteholdsspillere. Se her hvem Quique Setién ventes at starte med.

Ifølge den catalanske avis Sport, bliver der ikke nogen ændringer i mål og i forsvaret. Det vil sige, at Setién ventes at starte med Marc-André ter Stegen i mål og Nelson Semedo, Gerard Piqué, Clement Lenglet og Jordi Alba foran ham i forsvaret.

Mod Napoli stillede Setién med den vanlige 4-3-3 formation, men ifølge Sport, stiller Setién med en 4-4-2 formation med en diamant på midten mod Bayern. Det skyldes, at Setién vil være kompakt på midten og forsøge at stoppe Bayerns spil.

Sergio Busquets og Arturo Vidal vender tilbage efter at have overstået deres karantæne mod Napoli og ifølge Sport glider de to profiler direkte tilbage i startopstillingen mod sydtyskerne. De får selskab af Sergi Roberto og Frenkie de Jong ifølge avisen.

Det giver to pladser tilbage til angrebet, hvor det angiveligt bliver Lionel Messi og Luis Suárez fra start. I forhold til startopstillingen mod Napoli, bliver den ventede startopstilling mod Bayern dermed på bekostning af Antoine Griezmann og Ivan Rakitic.

Spil på kampen hos bet365
- Barca går videre: 2,37
- Messi scorer kampens sidste mål: 5,00
- Kampen afgøres i forlænget spilletid: 15,00
Spil ansvarligt +18

.:FORSIDE:.