fbpx
Annonce

Avis: Barca ville fyre Valverde i sommer

Anders Lang Jensen - 08.11.19

© Getty Images
// Valverde

Klubbens dårligste sæsonstart i 25 år har gjort cheftræner Ernesto Valverde til en presset mand. Rygterne omkring nyt blod på trænerposten tager til, og ledelsen i Barca arbejder angiveligt med samme tanker for fremtiden.

Barcas sportslige ledelse har kunne se et lamslået mandskab flere gange i denne sæson, og af samme grund planlægger man på Camp Nou en fremtid uden Ernesto Valverde. Det melder avisen Marca, der forklarer, at Valverde som minimum er i gang med sin sidste sæson i Barca.

Ydermere beskriver Marca, at Barca-ledelsen i sommer ønskede at fyre Valverde efter blamagen i Champions League-turneringen mod Liverpool, men idet der ikke var en ønsketræner ledig på markedet, fortsatte man endnu en sæson med Valverde ved roret.

Den nuværende hollandske landstræner Ronald Koeman er på rygtebørsen nævnt som det mest oplagte navn, og samme kilder fra Marca beskriver, at hollænderen formentlig overtager trænersædet på Camp Nou efter EM-slutrunden til sommer, hvilket Koemans kontrakt giver lov til, når der er tale om netop Barcelona.

Torsdag var der dog andre rygter som kunne fortælle, at argentinske Marcelo Gallardo angiveligt erstatter Ernesto Valverde allerede i december.

.:FORSIDE:.