fbpx

Barca avancerer til 3. pladsen halvvejs i ligaen

FCBARCELONA.DK - 05.01.24

 


Med kampene i La Liga i går aftes, blev der sat punktum for første halvdel af sæsonen, hvor alle hold nu har spillet 19 kampe. Med sejren over Las Palmas overhalede Barca Atlético Madrid og indtager nu 3. pladsen.

Der hvilede et massivt pres på Xavi og hans spillere inden kampen i går mod Las Palmas, for dagen forinden havde topholdene Real Madrid og Girona vundet deres respektive kampe. Dermed var begge hold hele 10 point foran Barca, inden at Xavi sendte sine spillere på banen i Las Palmas.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det blev som bekendt til en sejr på 1-2 til Barca på en scoring i overtiden af Ilkay Gündogan på straffespark. Dermed kom de tre vigtige point i hus.

Resultaterne i 19. spillerunde betyder, at Barca overhaler Atlético Madrid, der tabte 4-3 til Girona. Xavi kan nu se sit hold på en 3. plads, her hvor de har mødt alle hold en enkelt gang.

Der er syv point op til Real Madrid og Girona, en afstand der bliver svær at indhente, ikke mindst fordi der mangler udekampe mod alle tre direkte rivaler i toppen, Real Madrid, Atlético Madrid og Girona, i den anden halvdel af sæsonen.

Barcas næste kampe i La Liga, og altså den første i anden halvldel, er først den 21. januar, hvor de gæster Real Betis. I mellemtiden skal de i aktion i Copa del Rey og i den spanske Supercup.



// La Liga
.:FORSIDE:.