fbpx

Barca-emnet Rúben Neves har valgt Al Hilal

Simon Arun Vrábel - 24.06.23

// Ruben Neves

Den portugisiske defensive midtbanespiller fra Wolverhampton har længe været rygtet til Barca, men nu kan spekulationerne én gang for alle forstumme, for Rúben Neves skifter i stedet til Al Hilal i Saudi Arabien.

Ét af de navne som har været allermest nævnt i pressen som arvtager til Sergio Busquets på den defensive midtbane, har været den 26-årige Rúben Neves, men de spekulationer kan nu forstumme permanent.

Det er klubben Al Hilal som selv offentliggøre købet af midtbanespilleren på deres officielle Twitter-profil.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Mundo Deportivo fortæller, at Wolverhampton modtager hele 55 millioner euro for Neves, og det var et beløb som Barca aldrig ville have betalt. Portugiserens agent, Jorge Mendes, prøvede i stedet at sende Ansu Fati til England i et bytte, og da det heller ikke lykkedes endte Neves i stedet med at skifte til Al Hilal.

Skiftet betyder at feltet af kandidater til at afløse Sergio Busquets indskrænkes yderligere, og de seneste rygter går på, at Marcelo Brozovic fra Inter Milan skulle være det varmeste navn. Til sammenligning vil italienerne have 25 millioner euro for kroaten..:FORSIDE:.