fbpx

Barca er langtfra færdig med sommerens transfers

Anders Lang Jensen - 21.07.23

// transfer

Selvom Barca-truppen er rejst over Atlanten til USA på sommerens pre-season, og allerede har hentet forstærkninger til klubben, er der fortsat rigtig meget at forholde sig til for ledelsen. Flere handler kan nå at falde på plads.

Barca har hentet nyt blod til truppen i form af Iñigo Martínez, İlkay Gündoğan og Oriol Romeu denne sommer, men klubbens ledelse arbejder stadig på flere muligheder. På indgangssiden kan flere ting nemlig fortsat nå at ske.

Det er fortsat en målsætning at hente en ny højreback i sommerens transfervindue, hvis økonomien tillader det, og i disse dage tiltager rygterne også om en mulig lejeaftale med Atlético Madrids offensivspiller João Félix.

Artiklen fortsætter under annoncen


Men specielt ud af klubben mangler Barca stadig at lukke en hel del arbejde. Det er nemlig altafgørende at trimme truppen, inden transfervinduets smækker i, og flere ting er i spil.

Der er meldinger om et potentielt salg af Raphinha til Manchester City, mens der ligeledes er spillere, som uanset hvad skal væk fra Barca. Clément Lenglet skal sælges, og samtidig peger det i retning af, at klubben også vil indkassere en transfersum ved at sende Franck Kessié videre.

Flere lejeaftaler ventes også at falde på plads for Nico González og Julián Araujo, mens andre unge talenter som Estanis Pedrola og Chadi Riad også meldes på vej væk på lejeophold.

Med andre ord er der stadig rigtig meget at forholde sig til for ledelsen på Camp Nou, og med mere end en måned til transfervinduets lukning kan mange ting falde på plads, inden sæsonen for alvor skydes i gang for Xavis tropper.

xavi2

.:FORSIDE:.