fbpx

Barca har betalt sidste beløb til Dortmund for Dembélé

Anders Lang Jensen - 12.09.24

 


For syv år siden hentede Barca Ousmane Dembélé i tyske Dortmund på baggrund af Neymars vilde transfersaga samme sommer, hvor brasilianeren røg til PSG. Selv om franskmanden er fortid i Barca, har klubben først nu betalt Dembélé ud.

Den eksplosive franskmand har åbenlyse kvaliteter, og det havde han også som helt ung, da han kom til Barca fra Bundesligaen. Et hav af skader og en uprofessionel tilgang til karrieren endte dog med at spænde ben for Ousmane Dembélé, der blev et dyrt bekendtskab for klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og det er et bekendtskab, der rent økonomisk først netop blevet er afsluttet. Den oprindelige transfersum for Ousmane Dembélé lød på 105 millioner euro, men en lang række bonusser i aftalen havde en samlet pakke på 40-45 millioner euro.

Den samlede transferpakke er blevet delt op i rigtig mange ratebetalinger over flere sæsoner. Og den sidste betaling fra Barca til Dortmund er netop afsluttet. Dermed er den samlede transfer for Dembélé fuldt ud betalt efter syv år. Det skriver den tyske avis Bild.

Ifølge Bild endte transfersummen med at løbe op i samlede 148 millioner euro. I danske kroner og ører svarer det til 1,1 milliard kroner. Og Barca har altså fortsat betalt af på Ousmane Dembélé indtil nu, selv om franskmanden ikke har været i klubben i det sidste år efter skiftet til PSG i 2023.

dembele25

// Ousmane Dembélé
.:FORSIDE:.