fbpx

Barca har fokus på Juventus efter hård pointstraf

Peter Vyff - 27.01.23

// JuventusBarca har angiveligt fokus på Juventus, som står til at miste flere spillere, da italienerne sandsynligvis ikke kommer til at spille Champions League i næste sæson. Ledelsen meldes især interesseret i Federico Chiesa og Dusan Vlahovic.

Juventus fik i sidste uge fratrukket hele 15 point i Serie A, hvilket skyldes sanktionen om hvidvask og andre økonomiske uregelmæssigheder. De italienske rekordmestre har derfor langt til Champions League-pladserne, der på nuværende tidspunkt besættes af Inter, Roma, Atalanta og Lazio.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er derfor krisetider i Torino, hvor italienerne har udsigt til både økonomiske -og spillemæssige problemer. Juventus har lagt deres budget efter deltagelse i Champions League, hvilket er noget deres stjernespillere også forventer, og en større spillerflugt kan derfor på sigt ikke afvises.

Det har naturligvis fået Barca, og andre storklubber, til at følge med i situationen hos Juventus. Italienerne kan nemlig blive nødsaget til at sælge flere førsteholdsspillere for at få økonomien til at køre rundt, og undgå en stor utilfredshed i omklædningsrummet.

Catalanerne skulle ifølge avisen Sport især have fokus på Federico Chiesa og Dusan Vlahovic, samt Manuel Locatelli, som alle har præsteret udemærket i denne sæson. Barca skulle tilmed også holde øje med Adrien Rabiot, som tidligere har afvist et skifte til Camp Nou til fordel for netop Juventus.

Barca har eftersigende et ganske godt forhold til italienerne, især efter samarbejdet omkring Superleague, hvilket kan vise sig særdeles fordelagtigt, hvis Juventus skulle misse CL-deltagelsen i år. Det er dog fortsat kun rene spekulationer, men det er klart at udsigten til at kunne hente kvalitetsspillere til en lavere pris har skabt stor interesse på Camp Nou..:FORSIDE:.