fbpx

Barca har ikke råd til nyt blod trods Memphis-salg

Anders Lang Jensen - 24.01.23

// transfer // Økonomi

Ovenpå salget af Memphis Depay til Atlético Madrid, har Barca i samarbejde med La Liga undersøgt de økonomiske muligheder for at hente en erstatning. Klubben ventes dog ikke at kunne hente nyt ind, før vinduet lukker.

Forventningen i Barca-ledelsen efter salget af Memphis Depay til Atlético Madrid var, at man ville have mulighed for at hente en ny spiller i dette transfervindue. Muligheden for det scenarie skulle dog være så godt som ikke eksisterende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca, til stor overraskelse for ledelsen, fået tilbagemeldinger fra La Liga om, at det ikke er muligt for klubben at erstatte Memphis Depay i dette transfervindue. Dermed ser Barcas transfervindue ud til at være så godt som lukket for denne omgang.

Håbet og forventningen i Barca var, at man ville opnå økonomisk råderum til at hente en offensiv erstatning på en fri transfer eller en lejeaftale. Ligaforbundet har dog givet klubben besked om det stik modsatte, og dermed tyder alt på, at Barca spiller sæsonen færdig med en offensivspiller mindre i truppen.

laporta3

.:FORSIDE:.